x
v i p k e t e r i n g

Awesome ImageLet us do all the work!

Awesome Imageтел: 078 226 005 | 078 410 416

Повеќе информации на 078 226 005
Awesome Image
Created with love
Awesome Image

За нас

Неуморно се трудиме секојдневно да внесуваме новитети на услугите што ги нудиме, така што ќе го зголемиме бројот на задоволни клиенти.

Awesome Image
Awesome Image

Различни Мениа

Вип Кетеринг располага со разноврсни мениа за храна исто така и посни мениа, секогаш расположени за измени на истите, во зависнот од вашата потреба.

0+

Задоволни Клиенти

0

Изработени настани

0

Зготвени Оброци

0

Рејтинг на Клиентите

Најдобри Услуги

Секогаш Топло
Секогаш точни
Совршена декорација
Go To Top