x
v i p k e t e r i n g

Awesome ImageLet us do all the work!

Awesome Imageтел: 078 226 005 | 078 410 416

За Нас -

Awesome Image

Вип кетеринг постои за Вас, а нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти.

Нашето мото е Let us do all the work, со тоа сакаме да кажеме да не се грижите за ништо, него да бидете гости на вашата веселба. Оставете ние да се погрижиме за се.

Вип Кетеринг располага со разноврсни мениа за храна исто така и посни мениа, секогаш расположени за измени на истите, во зависнот од вашата потреба.

Неуморно се трудиме секојдневно да внесуваме новитети на услугите што ги нудиме, така што ќе го зголемиме бројот на задоволни клиенти.

Нудиме секаков вид на кетеринг исто така вршиме:

  • Outdoor настани ( со секаков вид на услуга )
  • Свадбени мениа ( шведска маса и редење на храна по маса )
  • Домашен кетеринг ( шведска маса или славско поставување )
  • Коктел кетеринг ( шведска маса или славско поставување )
  • Kетеринг за деца ( во игротека или домашни услови )
  • Порции со топол оброк за компании
Зошто токму ние
01

За вашата веселба да биде незаборавна нудиме и подготовка на разновидни коктели во склоб со подвижен бар и професионално приготвен кетеринг со инвентар.

03

Во изминатиов период ВИП Кетеринг може да се пофали со добра соработка и взаемна доверба на компании присутни на нашиот пазар.

Awesome Image
02

Со тоа што ќе не ангажирате ќе добивате сервирана, декорирана и свежо приготвена храна и пијалоци, добивате сервирање и апсервирање на истите, комплетен инвентар ( маси, чаршафи, тањири, чаши и прибор ) исто така нудиме и дополнителна опрема која може да ја погледнете тука.

04

Уживајте во вашите најубави моменти и оставете на нас да се погрижиме за останатото!

Go To Top