x
v i p k e t e r i n g

Awesome ImageLet us do all the work!

Awesome Imageтел: 078 226 005 | 078 410 416

Контакт -

contact

Овде сме да ви помогнеме!...

Имате прашања за нашите услуги? Ние сме овде
за помош, контактирајте не денес!.

 • Локација

  Скопје 1000, Македонија
 • Телефонски Број

  078 226 005 Димитар
  078 410 416 Мартин
 • Е-пошта

  vipketering@yahoo.com

Испрати ни порака

  Резервирај

  Бидете гостин на својата забава!

  Јави се на

  +389 78 226 005

  Go To Top