x
v i p k e t e r i n g

Awesome ImageLet us do all the work!

Awesome Imageтел: 078 226 005 | 078 410 416

Опрема -

Опрема

 

Покрај кетерингот нудиме и дополнително изнајмување на опрема. Тука сме за да ви помогнеме да ја направите вашата прослава како што замислувате.

 

 • • Маси
 • • Коњопои
 • • Столчиња
 • • Тенди
 •   тел: 078 226 005 или 078 410 416
 •  
 •  
 • • Декорации и китење ( IR Creations )
 •   тел: 071 664 028 или 071 200 863
 •  
 •  
 • • Фото студио ( Creative Photography)
 •   тел: 076 266 058
Go To Top